Oferim Malt pentru fabricarea berii , care este un produs natural ce contine un nivel ridicat de proteina.. Maltul nostru este fabricat din orz proaspat . Acesta include urmatoarele varietati: orzoaica de iarna si orzoaica de primavara. Orzoaica de iarna are un continut de enzime mai mare, mai multa proteina, mai putin amidon si o coaja mai groasa decat orzoaica de primavara. Pentru a transforma amidonul adjuvant (acela lipsit de enzime) in timpul plamazirii, nivelul mai mare al enzimelor diastatice conduce la obtinerea orzoaicei de iarna dorite. In plus, continutul mai ridicat de proteina poate sa rezide in spartura mai mare de material (cald sau rece) in partea de jos care ar putea genera cresterea problemelor cu aburul in berea finita. Suntem furnizori en-gros pentru aceasta gama larga de produse in timp delimitat.
Fabricarea maltului pentru bere reprezinta cea mai importanta parte a programului nostru de productie inca din 2004. Ca o firma in domeniul cerealelor, contribuim cu know-how-ul nostru la stabilirea unei colaborari apropiate in ceea ce priveste varietatea producatorilor de cereale – ambii – interni si externi, furnizarea doar de seminte autorizate, servicii de agronomie pentru partenerii nostri culivatori, acceptand doar orzul de cea mai buna calitate in maltaria noastra, oferind o productie de malt pentru bere intr-o varietate cat mai pura.
Sortiment : malt pentru bere
Varietati achizitionate: EBSON , MALZ , EXPRESS
Cantitatea minima de malt achizitionat: 20 t
Capacitatea de productie : 32 000 t / an
Cerinte de calitate pentru malt: STN si contracte incheiate
PARAMETRII DE CALITATE;
Titlu | Valoare |
---|---|
Extract malt in substanta uscata, min | 81,0 % |
Continut umiditate, max. | 4,5 % |
Culoare EBC, max. | 3,8 % |
iferenta de extract(DLFU) | 1,5 % |
RE 45°C | 36 % |
Zaharificare | 10 -15 min. |